Tuesday, November 23, 2010

SAlah SiaPE???

Cita ni dh lama,tp aku nk kngsi jgk...ntok peringatan b'sama...bla d pk2 kan blik...amatlah mnyakitkan ati...huhuhu..AL-ksahnya bgini....
      Pgi bla tah..lpa dh aku pon..aku dpt msg dri yg t'syg....tme tu je la syg,skang xde dah...dia ajak jmpa..mklumlah..tmpat stady km yg agk jauh m'bwtkan km sukar ntok ketemu....aku pnya la xcited smpaikan one whole day aku snyum smpai ke tlinga...si dia ni ajak jmpa pd date sekian2...iaitu pd hari ahad.mlm b4 km bwt date tu..aku xtdo mlm..mn x nye..dk bz pk nk pkai ap..mklomlah..nk bg nmpak cntik jgk...wlaupon sbnarnya mmg dh cntik...pji dri la plak hahaha...b'blik pd ksah aku...bju yg d cri sdh djmpai..mkap pon sdh...sng  ckp smua dh cmplete la..mcm nk jmpa agong pon ada..haha..tme b'cnta..smua nk bg nmpk cmplete.
aku pon ke tmpat yg d jnjikan pd ms yg d ttpkan.b'dbr2 ati ni..dup dap dup dap...aku tggu si dia...xpe...bru 15 mnt...b4 ni dia mn pnh lmbt..ad hal kot..knon pk psitif la....aku tggu lg...stngah jam...sjam...2 jam...3 jam...aku dh hangin...mkap dh cair...aku kol xangkat...mmg kasi gua pns la mmt ni...tme tu aku pk nk cncang2 je dia..xpon masak gulai dging dia..pastu bg ayam mkn...bygkan dlm msa 3 jam aku tggu,mcm2 aku bley bwt..klo aku dktor..bp byk psakit bley smboh..klo aku fireman...bp umah ak bley pdamkan...haishhh...aku dh xthn..ak bwt kputusan nk boikot dia slama2nya...skt ati pnya psal..huhu..tme kaki aku mlangkah nk blik..tb2 fon bnyi...dia kol..ak pon angkt..bru ingt nk fire je mmt sengal ni..ad ke ptot dia ty aku kol dia byk kli np?aku ty dia..."arini ari apa?"..dgn slamba dia jwb..."sabtu.np?"..tme tu mka aku trasa tbl gler..mngkin lbh tbl dr tmbok cina..sumpah aku malu!huhu..ntok mengcover malu aku..aku ckp la aku rndu dia...so skang ni nk slhkan sp?aku yg xtgk hari ke..o dia yg tlh m'bwtkan aku t'lalu xcited?haha..cita tah pa2...

5 comments:

  1. hahaha.. kesiannya. malu malu malu. hehehe.. :)

    ReplyDelete
  2. hahahha..kojah2..wei..follow blog aku
    http://azieazianti.blogspot.com/

    ReplyDelete